C serijos pilateso treniruoklių vežimėlio apsauga – baklažano ir pilkos spalvos

27.49 {peice_excluding_tax}

C serijos pilateso treniruoklių vežimėlio apsauga - baklažano ir pilkos spalvos 27.49 {peice_excluding_tax}

Pridėkite šiek tiek daugiau komforto ir prabangos savo “Align-Pilates” C serijos pilateso treniruokliui, naudodami šį vežimėlio viršų. Vežimėlio apsaugai suteikiama papildoma 6 mm amortizacija, kad būtų dar patogiau. Paminkštinimas taip pat papildomai apsaugo apmušalus, kad jie nebūtų pažeisti, ir dėl neabsorbuojančios TPE medžiagos gali būti švariai nuvalomas; idealiai tinka užimtoms studijoms, kuriose reikia užtikrinti įrangos higieną klientams. 6 mm storio antdėklas gerai amortizuoja stuburą ir padeda jį apsaugoti, pavyzdžiui, atliekant trumpojo ar ilgojo stuburo pratimus, taip pat kitus pratimus. Galite rinktis iš dviejų spalvų: baklažano ir pilkos arba mėlynos ir pilkos (naudokite bet kurią iš šių spalvų, kad spalva ir raštas būtų įvairesni), kurios padės pagyvinti ir jūsų studijos erdvę! Vežimėlių apsaugos yra tiksliai pritaikytos, todėl jos netiks kitų prekės ženklų vežimėliams. Čia taip pat turime A serijos treniruoklių apsaugų.

C serijos pilateso treniruoklių vežimėlio apsauga – baklažano ir pilkos spalvos
27.49 {peice_excluding_tax}

Pridėkite šiek tiek daugiau komforto ir prabangos savo “Align-Pilates” C serijos pilateso treniruokliui su šiuo vežimėlio uždangalu. Vežimėlio apsaugai suteikiama papildoma 6 mm amortizacija, kad būtų dar patogiau. Paminkštinimas taip pat papildomai apsaugo apmušalus, kad jie nebūtų pažeisti, ir dėl neabsorbuojančios TPE medžiagos gali būti švariai nuvalomas; idealiai tinka užimtoms studijoms, kuriose reikia užtikrinti įrangos higieną klientams. 6 mm storio antdėklas gerai amortizuoja stuburą ir padeda jį apsaugoti, pavyzdžiui, atliekant trumpojo ar ilgojo stuburo pratimus, taip pat kitus pratimus. Galite rinktis iš dviejų spalvų: baklažano ir pilkos arba mėlynos ir pilkos (naudokite bet kurią iš šių spalvų, kad spalva ir raštas būtų įvairesni), kurios padės pagyvinti ir jūsų studijos erdvę! Vežimėlių apsaugos yra tiksliai pritaikytos, todėl jos netiks kitų prekės ženklų vežimėliams. Čia taip pat turime A serijos treniruoklių apsaugų.

Išsami informacija apie gaminį

  • Kodas: PAPC2TOPPER-AUBGRY
  • Prekės ženklas: Align-Pilates
  • Suderinama su: visais C serijos įrenginiais.
  • Matmenys: 86 cm (ilgis) x 58 cm (plotis) x 6 mm (gylis)
  • Svoris: 500 g
  • Spalva: Spalva: baklažano/pilka
  • Medžiaga: TPE (termoplastiniai elastomerai); perdirbama ir suyranti. Vidinio tinklelio nėra, nes kilimėlis savarankiškai atsparus tempimui. Be PVC ir latekso.
  • Priežiūros instrukcijos: Nuvalykite švaria drėgna šluoste. NENAUDOKITE šiam gaminiui aštrių valymo priemonių.

Papildoma informacija

Svoris0.5 kg
Išmatavimai86 × 58 × 0.6 cm

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “C serijos pilateso treniruoklių vežimėlio apsauga – baklažano ir pilkos spalvos”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *